Chat with us, powered by LiveChat
Verlanglijst -

Over ons

LANDELIJKE MEUBELS .EU
Topkwaliteit uit Europa, tegen de prijzen van China!

 


Van kloostertafel en sidetable, tot een compleet landelijk kwaliteitsinterieur …
Landelijke Meubels is dé specialist van Nederland op het gebied van ontwerpen, produceren en importeren van exclusieve, betaalbare, hoge kwaliteit meubels en interieurs met een stijlvol eigen gezicht. Onze meubels worden in eigen huis ontworpen en ontwikkelt. Produceren doen we uitsluitend bij die Europese fabrieken waar het ambacht en de passie voor het produceren van kwalitatief hoogwaardige landelijke meubels nog centraal staat.

Sterk in maatwerk!
Binnen Nederland zijn wij de nummer 1 in het leveren van complete, landelijke interieurs. Dit danken wij mede aan onze unieke prijs-kwaliteit-verhouding en uitzonderlijk kleur- en materiaalkeuze, vele mogelijkheden tot bewerking en niet te vergeten de hoge mate van comfort, kwaliteit en afwerking van onze meubels.

Allround dienstverlening in landelijke meubels
Wij zijn trots op onze uitgebreide enthousiaste klantenkring met zakelijke afnemers en consumenten. Onze dienstverlening is dan ook allround: van het ontwikkelen tot produceren van een private label meubelcollectie voor wederverkopers tot het leveren van een compleet horeca-interieur. En niet te vergeten; de vele families die wij dagelijks blij maken met een stijlvolle landelijke eetkamer of een nieuwe zithoek!

Rotterdamse mentaliteit!
Landelijke Meubels .EU kent een compacte organisatie met Rotterdamse hands on-mentaliteit. We zitten bovenop op de kwaliteit, de voortgang van onze internationale producties en de dienstverlening aan onze klanten. Daarnaast is onze eigenaar dagelijks druk in de weer met zijn passie; het vakkundig adviseren van onze klanten met hun vraag naar een mooi landelijke kwaliteitsmeubel of -interieur!

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart
WhatsApp chat